İZMİR / BAYRAKLI - Ticaret Borsası İlkokulu

Ticaret Borsası İlkokulu

Adres
R.ŞEVKET İNCE MAH. 2140/22 SK. TİCARET BORSASI İLKOKULU BLOK NO 36 İÇ KAPI NO 1 BAYRAKLI / İZMİR
Vizyon
Kişisel kabiliyeti yüksek, etik ve estetik değerlere sahip, bilgi ve yeteneklerini kullanan, yaşam boyu öğrenen, çağına ve milletine karşı sorumlu bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kendine güvenen, mutlu, yeteneklerinin farkında ve bunları geliştirmek isteyen; doğaya, insana ve inançlarına saygılı, değer veren; Atatürk ilkelerinin anlam ve amacını anlayıp onları bilinçli uygulayan; Örf ve adetlerini öğrenip, geçmişi ve geleceği sorgulayan; Meraklı, keşfetmeye ve öğrenmeye açık hem bireysel, hem de grup çalışmasına uyumlu, sorumluluk sahibi, takdir etmeyi bilen ve takdir edilmeyi de hak eden; Önce bulunduğu toplumu-şehri- ülkeyi tanıyıp daha sonra dünya insanı olmanın bilincini geliştiren ;Okulunu hayatın minyatür bir yansıması olarak görüp, elinden geldiğince güzel tecrübeler edinmeye çalışan bireyler yetiştirmek istiyoruz….
Öğretim Şekli :İkili/normal
Sabahçılar :07:40-12:30 Öğlenciler 12:50-17:50
Kaloriferli
Ulaşım
Okulumuz ulaşım Bayraklı merkezden çay mahalle dolmuşu ve 699,599 nolu belediye otobüsleri ile yapılabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Bayraklı Refik Şevket İnce Mahallesi 2140/22 Sok.No.36 adresinde Westpark AVM´nin üst tarafında bulunmaktadır.
İl merkezine uzaklık 23 km, ilçe merkezine uzaklık 8 km